Winkel

Hier vind je mijn aanbod van mijn zelfgemaakte fotohalsters, fotolijnen, cadeaubonnen en kant-en-klare bladgoudpakketjes. De reden dat ik zelf fotohalsters en fotolijnen ben gaan maken is dat ik de andere niet helemaal fijn vond en dat het touw zich strak kon trekken. Op mijn fotohalsters en fotolijnen zit een stop zodat bij juist gebruik het niet te strak kan aantrekken.

Ik kan ze naar wens maken, wil je een andere kleur, wil je een andere lengte, geen probleem! Stuur mij gerust een berichtje voor alle mogelijkheden.

Onderaan de pagina vindt je reviews van mijn producten.


Esmes Fotografie:

Onderlaatst een fotolijn aangeschaft bij Jettie. Snelle service en erg prettig om mee te werken. De fotolijn is snel weg te werken en handig in gebruik. Zeer tevreden hierover!


Faylinn Spenrath Fotografie:

Een tijdje geleden heb ik een fotolijn en fotohalster gekocht bij Jettie. Naast de onwijs snelle service is Jettie super klantvriendelijk en de producten zijn geweldig!

Jettie biedt verschillende diktes aan, zo heb je voor ieder wat wilt. Zelf heb ik een fotolijn van 4mm. Deze lijn is erg dun en daarom gemakkelijk weg te werken.

Hieronder een foto van Bandit met de fotolijn van 4mm.