Fotoshoots

 Voorbereiding

Als je een fotoshoot hebt geboekt ontvang je van mij een welkomgids met heel veel informatie over de shoot. Samen kiezen we een locatie aan de hand wat voor foto's jij graag wilt. Het is handig om van te voren je te verdiepen in wat je wilt.

Oefen van te voren het stil staan en als je een hond heb oefen alvast de commando's zit en blijf.

Kan je hond of paard niet los staan, dan heb ik een fotolijn die ik makkelijk kan weg photoshoppen zodat het lijkt alsof je dier los staat.

We blijven contact houden over het weer. Bij slecht weer verzetten we de fotoshoot naar een ander moment.

 

Fotoshoot dag

De grote dag!

Het is fijn als je bijtijds op de locatie bent zodat je geen stress ervaart. Begin toptijd met je paard klaar te maken.

Je hoeft niet zenuwachtig te zijn. We nemen rustig de tijd zodat ik de mooiste foto's van jullie kan maken. Ik zal je begeleiden en tussendoor laat ik je de foto's zien. Zo kan je kijken of je jezelf er goed op vind staan. Het is voor mij belangrijk dat jij de foto's mooi vind, wil je liever dan iets anders. Dat kan natuurlijk ook. 

 

Na de fotoshoot

Binnen 24 uur ontvang je alvast een voorproefje, deze kan je op sociale media zetten. Ik ga ondertussen aan de slag om alle foto's uit te zoeken. Ik selecteer alleen de foto's die goed gelukt zijn en waar ik als fotograaf achter sta. Binnen 1 week na de fotoreportage ontvang je de persoonlijke galerij zodat je zelf kan kiezen welke foto's je wilt. 

Wil je meer foto's dan er in je pakket zitten? Je kan meer foto's bestellen voor €10 per foto.

Als je de foto's heb uitgekozen ga ik voor je aan de slag met de foto's. 

Na ongeveer 3 weken ontvang je de uitgekozen foto's.  Ook ontvang je achteraf een fotopakketje.

Een shoot bij mij

  • Kan het hele jaar door geboekt worden. Ieder seizoen heeft wel iets moois. De lente heeft veel frisse kleuren, de herfst heeft prachtige oranje/gele kleuren, de heide in bloei is zo mooi paars, de winter heeft zachter licht wat op foto's ook een mooie sfeer geeft.
  • gaat met veel rust en respect voor het dier. Ik ben opgegroeid met paarden en honden. Na een kennismaking met de mij en de rolstoel geeft de dieren veel vertrouwen waardoor het mooie shoot gaat worden.

Talloze baasjes gingen je voor en hebben zelfs foto's van mij aan de muur hangen. Dat voelt voor mij als een eer, ik maak voor jou de mooiste en dierbaarste herinneringen van je hond of paard.

Ben je enthousiast geworden en wil je een fotoshoot boeken, of wil je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact met mij op. Ik denk graag met je mee. 

 

Is de locatie 25 kilometer in een straal rondom 6717JB, Ede dan reken ik geen reiskosten. Bij meer dan 25 kilometer komen er reiskosten bij van €0,20 per kilometer retour. 


Veelgestelde vragen

 

Mijn hond heeft moeite met andere honden, kan ik wel een fotoshoot boeken?

Ja zeker! Ik ken verschillende locaties waar een aanlijnplicht is. Mocht je dat niet genoeg vinden dan weet ik nog een locatie waar niet heel veel honden zijn. Het tijdstip van de shoot kunnen we ook aanpassen zodat we zo min mogelijk honden tegen komen.

 

De zon schijnt niet, is dat erg?

Nee absoluut niet, graag zelfs. Er wordt vaak gedacht dat de mooiste foto's gemaakt worden als de zon schijnt. Dit is niet waar. De zon is fel en geeft de foto een harde uitstraling. De mooiste foto's krijg je met bewolking en zonsopgang of zonsondergang.

 

Help, ik weet niet wat ik aan moet voor de fotoshoot?!

Als je bij mij een fotoshoot boekt dan ontvang je van mij een welkomgids. Hier staat alles in om je zo goed mogelijk voor te bereiden zodat de shoot een feestje wordt. Mocht je nog vragen hebben, neem contact met mij op. 

 

Wat gebeurt er als er slecht weer is voorspeld?

Voor de fotoshoot houden we contact over het weer. Als er slecht weer, onweer of erge hitte wordt voorspeld dan verplaatsen we de fotoshoot naar een nieuwe datum.